Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

13:48 Az orvosi kamara is reagált a minisztérium tervezési rohamfeladatára (Privátbankár)
A Magyar Orvosi Kamara elnöksége közleményt adott ki az EMMI által a Szakmai Kollégiumnak adott tervezési rohamfeladatról. Szerintük már csak azért is komolytalan a kezdeményezés, mert a minisztérium két munkanapot adott a válaszadásra.
13:42 Novák Előd: Felajánlom egyévi képviselői tiszteletdíjamat (Mandiner)
Legyen Trianon emlékpark a saroktelek helyén.
13:42 Lánczi András: Karácsony Gergelyt kénytelen voltam eltanácsolni a doktori iskolából (Demokrata)
Úgy távozott az egyetemről, mint aki képtelen az elvárt teljesítményeket elérni – állítja Lánczi András rektor.
13:42 Megfestették Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelmét (Szeretlek Magyarország)
A közélettel a művészetében gyakran foglalkozó drMáriás megmutatta új festményét, amit Mészáros és Várkonyi kapcsolata ihletett.
13:42 Ezért ne dobd ki a karfiol leveleit (Ízesélet)
Legtöbbünk már a boltban vagy a piacon elkezdi lebontani a karfiolról a leveleit, de ha ott nem is, legkésőbb otthon a szemetesbe kerülnek. Pedig a brokkolihoz és a fodros kelhez hasonlóan a karfiol levelei is ehetőek! Ezért érdekes, hogy amíg a fodros kelnek kimondottan a leveleit vásároljuk meg, használjuk fel és fogyasztjuk el, addig szegény
13:42 Összefüggést találtak kutyák és gazdáik között (ridikul.hu)
A kutyák által tartósan megélt stressz összefügg a gazdával való kapcsolattal - állapították meg a svédországi Linköpingi Egyetem kutatói.
13:42 "Nem bírom magam kipihenni. Ugyanolyan fáradtan ébredek, mint ahogy lefeküdtem" – videón az orosházi Covid-osztály egy műszakja (Hírstart)
Filmet forgattak az orosházi Covid-osztályról, az ápolók halálosan fáradtak Maga az intézmény készítette a felvételt még április 23-án, több ápoló is arról számolt be, hogy mennyire fáradt. Az viszont kiderült, hogy a Covid-osztályon látottak az egyiküket arra ösztönözték, hogy nemcsak ő, de a családja tagjai is regisztráljanak az oltásra. A 24.hu
13:42 Long-Covid és poszt-Covid – mi a különbség? (Napidoktor)
A koronavírus-fertőzésből történő felépülés hosszabb ideig is elhúzódhat, sok esetben nem ér véget azzal, hogy negatív lesz a Covid-teszt. A szimptómáknak már neve is van, poszt-Covid és long-Covid. Arról, hogy ezek pontosan mit jelentenek és mi a kettő közti különbség, dr. Tárnok Ildikó tüdőgyógyászt, a Tüdőközpont orvosát kérdeztük. Csak a tünete
13:42 Rusvai Miklós szerint ekkor vehetjük le a maszkot (NLC)
Eleve furcsán néz ki, hogy tömegben ülünk egymás szájában a teraszokon, de amikor átsétálunk egyikről a másikra, akkor fel kell vennünk.
13:42 Nézők előtt rendezik meg a Magyar Nagydíjat (168 Óra Online)
Visszatérhetnek a szurkolók a Hungaroringre.
13:42 Sportlövő botrány - Most már hivatalos: Péni doppingtesztje lett pozitív - a szövetség szabotázsról ír (Blikk)
Most már hivatalos a sajtóhírekből kikerekedő sportbotrány. Pozitív lett az olimpiai kvótás Péni István márciusi doppingtesztje, ennek ellenére ott lehet a május végi eszéki sportlövő Európa-bajnokságon - jelentette be vasárnap a magyar szövetség (MSSZ).
13:42 Adókedvezmény: fontos dátumra figyelmeztet a Pénzügyminsztérium államtitkára (Napi)
Nagyjából 240 ezer ember mentesülhet idén az szja-fizetés alól. Aki tavaly év közben nem kérte az adókedvezményének figyelembevételét, az május 20-ig még néhány kattintással könnyedén igénybe veheti a kedvezményeket az szja-bevallásában - tájékoztatta az MTI-t Tállai András.
13:42 Rusvai Miklós az oltóanyagok lehetséges kombinálásáról beszélt (Infostart)
És arról is, miként nem válik az ember szervezete "vírusgyárrá".
13:42 A Gyűrűk Ura sorozat nagyon drága, de a rendező szerint ez még így is kihívás (GameStar)
Az Amazon komoly mennyiségű pénzt fektetett a sajátgyártású A Gyűrűk Ura sorozatába, de még így is nehéz helyzetben vannak.
13:40 Háfra Noémiról és Schatzl Nadine-ról egy szót sem! (Magyar Nemzet)
A 29-25-ös győri sikerrel végződött Magyar Kupa-elődöntő után Ambros Martín a saját csapatára koncentrált.
13:39 Kuruc-labanc újratöltve (888.hu)
.
13:38 Szigorított Bukarest a határátlépés szabályain (Magyar Nemzet)
Zajlanak egy magyar–román államközi megállapodás előkészületei, amelyek szerint a két ország kölcsönösen elismeri egymás oltási igazolványait.
13:36 A rendőrök testkamerával rögzítik a szabálytalankodókat Somogyban (Magyar Nemzet)
Civil ruhás rendőrök ellenőrzik a gyalogosokat és az autósokat Somogyban.
13:36 Végre megoldódott a Ponyvaregény legnagyobb rejtélye (Mafab)
Noha Quentin Tarantino 1994-ben mozikba került Ponyvaregény című filmje számos kérdést felvet, köztük azt, hogy vajon mi lehetett Marcellus Wallace bőröndjében, amelyre persze a mai napig nem igazán kaptak választ a rajongók, ezen kívül azonban arra is sokan kíváncsiak, hogy ki lehetett A béna.
13:36 "Nem bírom magam kipihenni. Ugyanolyan fáradtan ébredek, mint ahogy lefeküdtem" – videón az orosházi Covid-osztály egy műszakja (Propeller)
Filmet forgattak az orosházi Covid-osztályról, az ápolók halálosan fáradtak Maga az intézmény készítette a felvételt még április 23-án, több ápoló is arról számolt be, hogy mennyire fáradt. Az viszont kiderült, hogy a Covid-osztályon látottak az egyiküket arra ösztönözték, hogy nemcsak ő, de a családja tagjai is regisztráljanak az oltásra. A 24.hu

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.